|
|
 |
| |
| Author |
Message |
мухата
Ветеран

|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 7:57 pm |
  |
|
   |
 |
Zazoo
Напреднал

|
Posted:
Wed Nov 22, 2006 9:42 pm |
  |
| мухата wrote: |
баси скапаното място е тва "заведение"!ходила съм няколко пъти преди доста време,не ме кефи.музиката е тъпа,хората вътре са смешни.тая дискоте4ка според мен е за хорица под 15 и ми беше адски смешно като бях и видях некви на по 18 да се кефът там с децата -но като минавам оттам е голям кефец да има се подигравам на си4ки зализани и изрусени фешани |
Еми и аз мисля така  |
|
|
  |
 |
jlqmba
Ветеран

|
Posted:
Fri Nov 24, 2006 12:14 pm |
  |
dam hodila sum tam... podkrepqm muhata 4e tva ne e mqsto za po-golemi ot 12-14 godi6ni no daje i na po-umnite ot taq vuzrast ne ni kefi ...nekvi gei4eta i ***vi a moje mn 4esto da se vidqt i mangali se subrali da se potqt i miri6e ne umreli katerici  |
|
|
   |
 |
мухата
Ветеран

|
Posted:
Sat Nov 25, 2006 8:16 pm |
  |
верно 4е вони ужасно.И в кенефа става некво непоносимо,щото некви "готини мацки" се бутат като некви патки и задължителен атрибут е цигарката,която може да изгори някой друг 4овек,нищо тя тр да е в ръката!!!!не е задължително да си я слагаш в устата и да си дърпаш,па камоли да глътнеш |
|
|
   |
 |
Zazoo
Напреднал

|
Posted:
Sat Nov 25, 2006 11:24 pm |
  |
Дам-м-м! Като излезеш от тая дупка си попил цялата смрад и вониш на сто годишен казашки ботуш!!!  |
_________________ 98% от младото поколение харесва чалгата!Ако си от 2%, които я мразят сложи това под подписа си. |
|
  |
 |
Zazoo
Напреднал

|
Posted:
Sat Nov 25, 2006 11:27 pm |
  |
| мухата wrote: |
| задължителен атрибут е цигарката,която може да изгори някой друг 4овек |
А аз даже съм била потърпевша!!! А и много мразя цигарен дим!!!  |
_________________ 98% от младото поколение харесва чалгата!Ако си от 2%, които я мразят сложи това под подписа си. |
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
 |
|
 |
|